Op zoek naar rollator?

 
rollator
Rollator Wikipedia.
Een rollator is een hulpmiddel bij het lopen voor ouderen en mensen die vanwege een lichamelijke beperking slecht ter been zijn. De rollator biedt steun, waardoor de gebruiker minder gauw valt. De rollator werd in 1978 uitgevonden door de Zweedse Aina Wifalk, 1 die zelf door polio gehandicapt was. Via het Zweedse Ontwikkelingsfonds kwam ze in contact met een bedrijf dat een prototype maakte.
Rollators in verschillende soorten en maten.
Rollator Andre, de driewieler voor binnen. Deze rollator heeft door haar constructie met drie wielen de kleinste draaicirkel en tevens de. Toevoegen aan vergelijker. Rollator Elmer, met extra grote voorwielen. De voordelen van lichtgewicht rollator 7 Kg en makkelijk opvouwbare Rollator Elmer.
Rollator kopen? BESLIST.nl Goedkope rollators online.
De Thuasne Quatro Rollator is als beste getest in het tv-programma KASSA en de Quatro Rollator wordt vooral geprezen om zijn kwaliteit, duurzaamheid, comfort, stabiliteit en lage prijs. De Thuasne Quatro Rollator is perfect te gebruiken zowel voor binnenshuis als buitenshuis.
Rollator Jorg, lichtgewicht van 66, kg! aanbieding! Tomzorg.nl.
product voldoet precies aan de omschrijving. Super snel en netjes afgeleverd, product voldoet precies aan de omschrijving. Zeer tevreden, mijn oma liep er zo mee weg. Van: Anja Op: 7 mrt. Mijn rollaor jorg. Ik heb vanmorgen mijn rollator Jorg thuis-gekregen en ben er zeer blij mee.
Rollator kopen bij Tomzorg met persoonlijk advies op maat.
Dan is het fijn om tijdens een wandeling extra steun te hebben of te kunnen zitten als u boodschappen doet. Met een rollator kunt u zonder zorgen weer op pad en blijft u zelfstandig. Om te bepalen of een rollator kopen op u van toepassing is hebben wij een aantal vragen opgesteld.

Contacteer ons